Saltar a continguts

Ass. Dona Dóna Alt Empordà

Navegació

Menú principal

Notícies

17/09/2017
Celebrem la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2017

 Enguany el tema de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, que convoca cada any WABA i IBFAN, és "Construyendo alianzas para proteger la lactancia materna. Por el bien común, sin conflictos de intereses" que s'ha adaptat aquí resumidament amb el lema "Sosteniendo la lactancia materna juntos".

 
 

Imatge de complement

 Des de l'associació vetllem perquè les dones que escullen alletar es trobin acompanyades i tinguin suport per a gaudir de les seves lactàncies. També sabem que el suport mare a mare i la companyia fan augmentar exponencialment les lactàncies disfrutades. Perquè JUNTES aconseguim donar suport i SOSTENIR molt millor les mares lactants. Perquè la lactància és UN BÉ COMÚ que cal sostenir.

 
Com a mares lactants o que heu alletat, com a familiars, com a professionals o com a persones interessades en la lactància i la criança us convidem a la XERRADA "Amar con los brazos abiertos" que oferirà la Dra.Carmela Baeza (metgessa i IBCLC -consultora de lactància i autora d'articles i del llibre sobre lactància i criança Amar con los brazos abiertos)
 
Durant la tarda també tindrà lloc la presentació del vídeo promocional de la lactància materna que es va gravar durant la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2016 amb la col·laboració de moltes de vosaltres. No us el perdeu!
També hi haurà tallers i berenar per a tothom.
 
Tots els actes són gratuïts però a efectes de l'aforament us agrairem que ompliu la inscripció al següent enllaç:
 
Tots els actes tindran lloc a LA CATE (Ronda Rector Arolas, 4 de Figueres)